Over mij

Mijn naam is Lia Disseldorp, natuurgeneeskundig therapeut. Bij onverklaarbare pijn- en/of vermoeidheidsklachten voel je je vaak machteloos. Wat te doen op het moment dat je niet gehoord wordt of niet geholpen kunt worden? Mijn missie: u helpen om met zo min mogelijk en het liefst zonder pijn- en/of vermoeidheidsklachten te laten genieten van het leven.

Door de jaren heen heb ik de volgende problemen met succes kunnen behandelen: hoofdpijn, migraine, ADHD, spierpijn, rugpijn, eczeem, fibromyalgie, depressieve klachten, maag- en/of darmproblemen, slaapstoornissen, concentratieproblemen, chronische vermoeidheid, eetproblemen, dyslexie, hormonale klachten, stress/burn-out klachten en tinnitus. Ik werk graag holistisch, wat inhoudt dat ik diverse behandelmethoden combineer om u een betere gezondheid te laten ervaren. Door middel van verschillende testmogelijkheden kan ik de oorzaak van de klacht opsporen,  waarna ik met diverse behandelmethoden en o.a. expediënten, voedingsadvies, vitaminen, mineralen, healing, magnetiseren en coaching, klachten aanzienlijk kan reduceren of zelfs kan laten verdwijnen. U van uw klachten af helpen blijft voor mij de meest dankbare taak.

Doordat ik zelf ervaringsdeskundige ben op het gebied van chronische pijn- en vermoeidheidsklachten en andere onverklaarbare gezondheidsklachten, weet ik precies hoe u zich voelt en kan ik mij goed in uw situatie verplaatsen.

Ik ben in het verleden zelf op zoek geweest naar een manier om van mijn klachten af te komen. Ik heb veel artsen en therapeuten met verschillende behandelwijzen bezocht, zowel regulier als alternatief.  Uiteindelijk heb ik met behulp van voeding, (energetische-) expediënten, vitaminen en mineralen een deel van mijn klachten sterk kunnen verminderen en zijn sommige zelf volledig verdwenen. Doordat ik nu iedere dag kan ervaren hoe fijn het is om beter in mijn vel te zitten, wil ik hier ook graag anderen mee helpen. Ik heb mijn kennis niet alleen verworven doordat ik ervaringsdeskundige ben, ik heb tevens de volgende opleidingen met succes afgerond:

  • HBO Life Science therapeut (medische basis volgens Plato eindtermen behaald).
  • Psychosociale basisvakken (SHO puur Plato gevolgd).
  • Fysische Vasculaire Therapie.
  • Frequentie therapie.
  • Reiki Master.

Door het volgen van aanvullende cursussen weet ik behandelingen vanuit verschillende invalshoeken te gebruiken. Door deze cursussen heb ik verstand van o.a. van handoplegging, iriscopie, levend- en droog bloedanalyse, Ziekte van Lyme, chakra psychologie, Oosterse geneeskunde, fibromyalgie, multiple sclerose en myalgische encefalomyelitis. Ieder jaar volg ik aanvullende cursussen om mijn bevoegdheid en bekwaamheid op het gewenste niveau te houden en daarbij u beter van dienst te kunnen zijn. Buiten het natuurgeneeskundige kennis bied ik tevens Reiki, Quantum Touch, Power healing, Triggerpoint therapie, voet- en handreflextherapie aan en kan ik u een stoelmassage bieden. Mocht u nog vragen hebben? Ik ben bereikbaar per mail/telefoon of via het contact formulier op mijn website. Op werkdagen is de praktijk telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur  en 17:00 uur (tijdens een behandeling of bij afwezigheid kunt u de voicemail inspreken)